TransAlpina Bike-Fest

TransAlpina Bike-Fest

Easily customize your share description with the Shindig theme!

TransAlpina BikeFest 2015, Prima editie in imagini

Mai jos aveti o galerie de imagini de la TransAlpina BikeFest , prima editie (2015) , exact asa cum a fost: cu oameni si zambete, cu concursuri si spectacole, cu multa bere si racoritoare, distractie si voie buna, mancare pentru toate gusturile si cu multa multa caldura … ziua de 29 August a fost extrem de darnica in soare cu noi, motiv pentru care toate concursurile au “mers” perfect.

Avand in vedere ca a fost prima editia, putem sa-i spunem “editie pilot”, organizarea a fost acceptabila pentru a multumi toti participantii la concursuri. Cat despre spectacole, putem spune ca au fost la superlativ, publicul a fost la inaltime si dupa reactiile din online: foarte critici privind “prestatia” pe scena a celor doua trupe IRIS si TROOPER.

Dupa cum se vede si in imaginea finala, am avut grija ca locatia sa fie lasata asa cum am gasit-o: cat mai curata. Toate peturile au fost stranse de catre voluntarii TrixBike, baietii de la Macosoft si cateva persoane de la Primaria Tg-Jiu. Partea negativa a oricarui festival nu poate fi eliminata niciodata, indiferent de locatie si organizare, gunoaiele sunt inevitabile, dar important este ca la final natura sa-si primeasca inapoi aspectul si curatenia.

transalpinabikefest_foto-2015-day3-curatenie_2015-09-01_130311

(Vicol Emilian Robert)

ORGANIZATORI, PARTENERI si SPONSORI

organizator-logo-trixbike
parteneri-primaria-targu-jiu
parteneri-cj-gorj-logo
parteneri-salvamont-gorj
partener-media-kiss-fm-logo
timisoreana-transalpinabikefest-2015
pepsi-transalpinabikefest-2015
nbike-transalpinabikefest-partener