TransAlpina Bike-Fest

TransAlpina Bike-Fest

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Inscrieri

Daca doriti plata prin PayPal sau Credit Card alegeti una din primele 3 optiuni;
Daca doriti plata prin cont bancar, alegeti din ultimele 3 optiuni. Inscrierea este gratuita, dar trebuie sa faceti plata in termen de 10 zile de la inscriere ptr confirmare; Datele necesare pentru plata in cont sunt afisate mai jos in pagina curenta.
Inscrierea se poate face si la fata locului in ziua de Vineri 19 August 2016 intre orele 12:00 – 17:00 sau Sambata (20 August 2016) dimineata intre orele 8:00 – 9:45 !


Powered by Eventbrite

Concurs Mountain Bike XC , 18+ / Concurs Kids & Family / Concursuri Distractive

Pentru MTB XC se vor premia primii 3 clasati pe 2 grupe de varsta 18-34 si 35+ , feminin si masculin. (6 premii)
La family (copii/parinti) se vor premia primii 3 clasati (fete sau baieti) indiferent de varsta ! Varsta minima copii: 12 ani.
La concursurile distractive se va premia doar locul I (feminin sau masculin) indiferent de varsta (pot participa si copii si adulti)!

Premiile vor fi in bani, piese si echipamente pentru biciclete.

Inscrierea in concursuri se poate face cu plata prin PayPal sau Carte de Credit, accesand primele 3 tipuri de bilete sau cu plata in cont bancar, prin accesarea ultimelor 3 tipuri de bilete.

Pentru “plata in cont” taxa de participare se achită în contul RO70 INGB 0000 9999 0432 7209 deschis la ING BANK TG-JIU, pe numele Asociaţia Trix Bike, CF 33098437.

La achitarea taxei se specifică obligatoriu la detalii plată: “TBF + Codul de inscriere”.
Codul de inscriere o sa-l primiti in email de forma: Order #450289685. Adica la detalii o sa treceti: “TBF 450289685“.

Înscrierile sunt validate numai după achitarea taxei si confirmarea plăţii, termenul de achitare este cu 10 zile de la data înscrierii, după acest termen veţi fi eliminaţi din listă de inscrişi.

Fiecare participant care a achitat taxa de inscriere va primi din partea organizatorilor un pachet de start.

La ridicarea numerelor de participare pe baza buletinului de identitate se semneaza Declaratia pe propria raspundere Generala! Parintii semneaza pentru copii si sunt obligati sa pedaleze alaturi de ei pe traseul de concurs !

Dacă dintr-un motiv întemeiat persoana înscrisă online doreşte să îşi anuleze înscrierea, poate face acest lucru printr-un email trimis la adresa asociatia.trixbike@gmail.com. În cazul retragerii înscrierii, taxa de participare NU POATE FI RETURNATĂ (conform cu Ordonanta 34/2014, Art. 16. al. L) însă locul poate fi cedat unui alt concurent. Îi incurajăm pe cei care nu mai pot concura să transfere taxa altei persoane şi să anunţe organizatorul printr-un email trimis la adresa byrev[@]yahoo.com până pe data de 16 August 2016. În caz de neprezentare la start, descalificare, abandon, retragere din concurs din orice motiv taxa de participare NU POATE FI RETURNATĂ.

Inscrierile la fata locului se fac numai in limita locurilor ramase disponibile (+50 de locuri peste limita)

ORGANIZATORI, PARTENERI si SPONSORI

organizator-logo-trixbike
parteneri-primaria-targu-jiu
parteneri-cj-gorj-logo
parteneri-salvamont-gorj
partener-media-kiss-fm-logo
timisoreana-transalpinabikefest-2015
pepsi-transalpinabikefest-2015
nbike-transalpinabikefest-partener