TransAlpina Bike-Fest

TransAlpina Bike-Fest

Easily customize your share description with the Shindig theme!

News

TransAlpina BikeFest 2015, Prima editie in imagini

ByonwithComments Off on TransAlpina BikeFest 2015, Prima editie in imagini

Mai jos aveti o galerie de imagini de la TransAlpina BikeFest , prima editie (2015) , exact asa cum a fost: cu oameni si zambete, cu concursuri si spectacole, cu multa bere si racoritoare, distractie si voie buna, mancare pentru toate gusturile si cu multa multa caldura … ziua de 29 August a fost extrem de darnica in soare cu noi, motiv pentru care toate concursurile au “mers” perfect.

Avand in vedere ca a fost prima editia, putem sa-i spunem “editie pilot”, organizarea a fost acceptabila pentru a multumi toti participantii la concursuri. Cat despre spectacole, putem spune ca au fost la superlativ, publicul a fost la inaltime si dupa reactiile din online: foarte critici privind “prestatia” pe scena a celor doua trupe IRIS si TROOPER.

Dupa cum se vede si in imaginea finala, am avut grija ca locatia sa fie lasata asa cum am gasit-o: cat mai curata. Toate peturile au fost stranse de catre voluntarii TrixBike, baietii de la Macosoft si cateva persoane de la Primaria Tg-Jiu. Partea negativa a oricarui festival nu poate fi eliminata niciodata, indiferent de locatie si organizare, gunoaiele sunt inevitabile, dar important este ca la final natura sa-si primeasca inapoi aspectul si curatenia.

transalpinabikefest_foto-2015-day3-curatenie_2015-09-01_130311

(Vicol Emilian Robert)

ORGANIZATORI, PARTENERI si SPONSORI

organizator-logo-trixbike
parteneri-primaria-targu-jiu
parteneri-cj-gorj-logo
parteneri-salvamont-gorj
partener-media-kiss-fm-logo
timisoreana-transalpinabikefest-2015
pepsi-transalpinabikefest-2015
nbike-transalpinabikefest-partener